01 MARJOLEIN BRAAKMAN

Handgemaakte leren tassen en accessoires door Marjolein Braakman

Sinds 2012 maak ik leren tassen en accessoires. Na de kunstacademie Artemis heb ik verschillende dingen ontworpen en gemaakt en nu al een tijd werk ik met leer. Mijn atelier is gevestigd in de Cultuurhoek op de Engweg in Driebergen. Ik geniet van artistiek bezig te zijn sinds jonge leeftijd en ik hou erg veel van mijn werk. Het maakt mijn dag! Vaak als ik bezig ben met mijn leren tassen ben ik in de zevende hemel. Leuke muziek aan in mijn atelier en ik ben zo geconcentreerd dat ik het niet hoor wanneer iemand klopt op mijn atelier deur.

Voorliefde voor de natuur

Ik heb een diepe voorliefde voor de natuur. De meeste van mijn patronen op de lederen tassen zijn geïnspireerd door de natuur. Bladeren, bloemen vogels golven ik komen tot leven in mijn kunstzinnige tassen. De dingen die ik fascinerend vind komen op magische wijze bij elkaar in mijn werk als beeldend kunstenaar en ontwerper.

Tekeningen van allerlei vormen en geometrische patronen zijn mijn andere inspiratiebron. Het combineren daarvan in de verschillende ontwerpen is een van mijn favoriete bezigheden. De huiden die ik gebruik voor de handtassen zijn eco-vriendelijk en duurzaam. Het leer is niet geverfd alleen gelooid om het soepel en zacht te maken.

Al mijn ontwerpen vind je op Studiojosse.com en tijdens de atelierrroute is mijn atelier geopend voor bezoek.

Info@Studiojosse.com
06 – 22 72 35 60
Engweg 14 Driebergen

Ga naar mijn website