07 BEP VAN DELDEN

Mijn uitdaging zit in het binden van alles wat los en vast is, tot iets dat open en dicht kan. In opdracht maak ik handgebonden boeken en restaureer ik boeken: moderne paperbacks maar ook bijvoorbeeld zeventiende-eeuwse Bijbels of atlassen uit 1800.

Sinds een aantal jaar trekt ook het kunstenaarschap aan me.”Bep van Delden werkt voornamelijk vanuit haar intu├»tie en gevoel. Voor haar is het materiaal papier in al haar verschijningsvormen een bron van inspiratie. Bep maakt kleine verstilde werken van papier en gevonden materialen uit de natuur. Dat kan uitmonden in objecten van papier maar ook in verschillende speciaal door haar gebonden boekvormen, die eveneens als autonome objecten moeten worden gelezen. Allerlei manieren van binden gebruikt Bep zowel in haar gebonden als haar vrije werk”.

06 – 19 39 29 08
Engweg 14 Driebergen

Ga naar mijn website