Skip to main content

10 DAGMAR VAN BEURDEN

Mooi vandaag 

Mode verandert, jouw stijl blijft – Mijn naam is Dagmar van Beurden en ik ben kledingontwerper en coupeuse. In mijn atelier in de CultuurHoek in Driebergen werk ik met plezier met papier, stof en mensen. Oude, favoriete kledingstukken krijgen een nieuw leven bij Mooi vandaag. Tieners en volwassen leren ontwerpen, patroon tekenen en naaien. Kostuums voor musicals en theaterproducties vertellen hun eigen verhaal. Met een scherp oog voor detail, praktisch ruimtelijk inzicht en gevoel voor stof, stijl en mensen laat ik eenieders kledingwensen in vervulling gaan.

Tijdens de atelierroute 2021 kun je in mijn atelier kleding zien die geïnspireerd is op het Nederlands landschap. Met mijn werk wil ik de schoonheid en details van de natuur laten zien. Ontwerp, stofkeuze en bewerking komen samen en onderstrepen de typische eigenschappen van bos, bloemenweide, zee en strand.

Dagmar van Beurden werkte 15 jaar als interim manager en bestuurskundige bij de rijksoverheid. In 2015 gooide zij het roer om. Zij volgde de opleiding tot coupeuse bij de Rotterdamse Snijschool en startte met Mooi vandaag. “Iets dragen dat uniek is. Speciaal voor jou gemaakt. Dat is zo bijzonder. Ik wens dat iedereen dat één keer in zijn leven mag ervaren”.

mooivandaag@gmail.com
06 – 44 84 68 86
Engweg 14 Driebergen

Ga naar mijn website