12 Roel Berg

Beeldend en Ambachtelijk werk

Ik vind mijn inspiratie in de concrete werkelijkheid, daar neem  ik patronen waar welke ik vertaal naar abstract 2 en 3 dimensionaal en ambachtelijk, werk en installaties. Er ontstaat  een wisselwerking tussen werkelijkheid en geregistreerde werkelijkheid.

Iedere uitwerking vraagt om  toepasselijke  materialen en technieken.

De meubels die ik maak zijn vaak objecten.

De filmpjes voor de installaties zijn registraties, deze worden in bestaande, dan wel gecreëerde, decors afgespeeld.

Vlak, lijn, ritme en herhaling , licht en schaduw spelen een belangrijke rol.

Ik probeer werk te maken met meerdere lagen om zeggingskracht te vergroten,  echter op zo’n manier dat er voor de kijker nog wat te raden valt.

mail@roelbergkunst.nl
06 – 44 90 66 67
Secretarislaan 5 Driebergen

Ga naar mijn website