18 CHARLOTTE MOLENAAR

Als dochter van een handarbeidlerares werd ik opgevoed met creativiteit.

In 2004 ben ik als autodidact begonnen in Driebergen met mijn bedrijf ‘Viltwerk’. Gaandeweg is de nadruk komen te liggen op textiele sieraden en sieraad-achtige sjaals, waarbij ik vilt ook combineer met metaal, en met kringloopmateriaal. In het gebruik van ongewone materialen voel ik mij geïnspireerd door de sterke traditie van het Nederlandse hedendaagse sieraad.

In mijn ontwerpen zoek ik naar heldere vormen: geometrische patronen en natuurlijke motieven. Daarbij gebruik ik vooral sprekende, op elkaar afgestemde kleuren. Behalve dat mijn ontwerpen vrolijk en kleurrijk zijn, houd ik ook van een knipoog.

Inmiddels voer ik de naam ‘Art.toWear’: kunst om gedragen te worden!

www.instagram.com/art.towear

info@charlottemolenaar.art
06 – 29 36 62 11
Engweg 24g Driebergen

ga naar mijn website