23 Guy de Nooij

Schoonheid Rocks Portretfotografie

Wat mij het meest aantrekt in fotografie, is het in verbinding komen met mensen, waardoor je de diepere laag bereikt en niet blijft hangen op de buitenkant. Hoe cliché ook, echte schoonheid zit namelijk van binnen.

Een grote inspiratie bron voor mij is de schilderkunst, de krachtige Hollandse meesters en het zachte licht van de Skagense schilders uit Denemarken. Waar zij schilderen met verf, doe ik dat met licht.

Met mijn foto’s wil ik de kracht van een persoon laten zien en tegelijkertijd kwetsbaarheid bloot leggen. Een combinatie die de beelden een tijdloze sereniteit geven. Een foto is voor mij geslaagd wanneer die je raakt, je er naar kan blijven kijken en iets door laat schemeren van de ziel van de persoon.

Ik ben onderdeel van het Fotosynthese Collectief. Een collectief creatievelingen die op Landgoed De Lindenhorst, net buiten Driebergen aan de hoofdstraat, een unieke plaats hebben gevonden om hun kwaliteiten te bundelen.

Even Serieus – Talent ontwikkeling, Geeske illustraties, Foto Film Victor en Schoonheid Rocks heten u:

Welkom in onze speelplaats!

guydenooij@gmail.com
06 – 16 28 18 21
Portret fotografie
Hoofdstraat 260, Atelier 20 Driebergen

Ga naar mijn website