Uitnodiging om deel te nemen aan de Atelierroute Driebergen 2024

Ook in 2024 wordt er weer een Atelierroute Driebergen georganiseerd. Grijp je kans! Meld je aan!

In het weekend van 5 en 6 oktober doen de deelnemers mee die verspreid over Driebergen hun atelier hebben.

In het weekend 2 en 3 november doen de deelnemers mee die op de CultuurHoek en SAD-ateliers zijn gevestigd.

Je kan je hier aanmelden:
(Onderaan de pagina vind je de algemene voorwaarden voor deelname)

Sluitingsdatum : 13 mei 2024.

Je betaalt dit jaar €40. Toelating geschiedt op volgorde van betaling.

Wat kun je verwachten op het inschrijvingsformulier op de website?

Naast de vraag om je gegevens (naam, 06, e-mail, woonadres), tref je het bankrekeningnummer van de Stichting Cultuurcentrum Driebergen aan, waar je het inschrijfgeld naar moet overmaken. Als je het eerste weekend meedoet dan heb je wellicht ook een vlag nodig. Maak dan tegelijk ook de borg daarvoor over, die is €10. Als je inschrijft, stem je in met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Wil je ze lezen dan kun je ze aanklikken onderaan het aanmeldformulier.  

We vragen je een korte tekst van circa 80 woorden om jezelf te introduceren voor op de website, en 4 foto’s, waarvan minstens 1 liggend (landscape), van minimaal 1 mb per stuk. Die foto’s kun je het beste versturen via wetransfer.com naar info@atelierroutedriebergen.nl  

Verstuur de gevraagde foto’s liefst voor 13 mei maar uiterlijk vóór 10 juni.
Geef de foto’s een naam van wat het voorstelt in de bestandsnaam en geef met nummer 1 aan het begin van de bestandsnaam aan welke foto liggende in het routeboekje moet komen, bijvoorbeeld “1 meisje met mand.jpg”

Geld terug?

Omdat we medio juli kosten gaan maken voor website en routeboekje, banners e.d. moeten we op dat moment beslissen of aan alle voorwaarden is voldaan zijn om alles door te laten gaan. Als er omstandigheden buiten ons aller macht roet in het eten gooien, dan krijg je je geld terug. 

Meer publiciteit genereren?

Met een vernieuwde website, met artikelen in lokale en nationale (kunst-)kranten, het gezamenlijk verspreiden in de regio van zoveel mogelijk routeboekjes, met affiches in sandwichborden op de Traaij timmeren we aan de weg om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. De deelnemers wordt gevraagd om zelf ook aandacht te vestigen op de Atelierroute door middel van eigen mailings en het plaatsen en delen van berichten op social media.

Geen atelier?

Heb je zelf geen atelier en wil je toch meedoen, dan kun je wellicht (op eigen initiatief) aanhaken bij een andere deelnemer. Je betaalt dan gewoon €40 net als de anderen en krijgt een vermelding in het routeboekje, e.d.
Het is dit jaar ook weer mogelijk de Expositiezaal van de CultuurHoek met enkele kunstenaars te delen. Die prachtige zaal staat al gereserveerd voor, natuurlijk, 2 en 3 november 2024. Laat het de organisatoren weten bij de inschrijving op het eerder genoemde website-formulier!

Een gast? 

Deelnemers mét een atelier die een gast uitnodigen wordt gevraagd contact op te nemen met de organisatie. De gast betaalt €40 voor deelname, schrijft zich in via de website en krijgt een vermelding in de folder, ed.

Hoe verder?

De sluitingsdatum van de inschrijving is op 13 mei en voor het inleveren van de foto’s 10 juni. Daarna ontvangen de deelnemers nadere info over de aftrapbijeenkomst van begin september, en zo meer, op hun mailadres.